Zeilreizen – zeilcruises – meezeilen
Zeilen in het Caribisch gebied en de Middellandse Zee

Of zeil mee over de Atlantische Oceaan

Zeilen aan boord van de zeiljachten RHEA, CHRONOS en KAIRÓS. Relaxed authentiek zeilen aan boord van een van deze klassieke droomjachten en dat in combinatie met de service en het comfort van een cruise. Welkom aan boord!

Meezeilen in de Caribbean bij AntiguaWalvissen & Dolfijnen spottenZeilcruise aan boord van de ChronosZeilcruise aan boord van de KairósProbeer de restZeil-jacht-reizen voor groepen en alleenreizendenZeil-jacht-reizen in de Middellandse zee en de Caribbean.Aan dek van de ChronosZeilcruise KairósUitzicht op zeeZeilreis Middellandse zee Caribbean zwemmen van boordZeilreizen crew op de boegsprietZeilreizen met de dinghy aan land

Überschrift

Description text

Verlangen naar meer!

Heeft u er ooit van gedroomd om mee te zeilen op een groot zeiljacht? Zeilend van eiland naar eiland en van baai naar baai...

Deze belevenis kunnen wij u bieden aan boord van een van onze speciaal uitgeruste zeiljachten. Of u nu actief wilt meezeilen of juist heerlijk ontspannen, alleen of als koppel, als gezin of als vrienden samen reist, op de RHEA, CHRONOS en KAIRÓS vindt iedereen hun droomreis.

Het verschil met de meeste cruises is dat wij 's nachts voor anker gaan in een rustige baai of eenmaal per week in een klein havenstadje. Zeilen doen we niet volgens een vooraf bepaalde route maar we laten ons leiden door weer en wind en, indien mogelijk, de wensen van onze gasten. De crew staat voor u klaar om u een heerlijke onbezorgde tijd aan boord te geven. Ons motto is, alles mag maar niets hoeft.

RHEA zeilreizen:
Bestemmingen, vertrekdata, routes en prijzen

CHRONOS zeilreizen:
Bestemmingen, vertrekdata,
routes en prijzen

KAIRÓS zeilreizen:
Bestemmingen, vertrekdata,
routes en prijzen