Zeilreizen - zeilcruises - meezeilen
bij Sailing-Classics noemen wij deze reizen Zeil-Jacht-Reizen

Zeilen aan boord van de KAIRÓS of de CHRONOS, relaxed authentiek zeilen aan boord van een van deze droomjachten in klassieke stijl en dat in combinatie met de service en comfort à la cruise.

Meezeilen in de Caribbean bij AntiguaWalvissen & Dolfijnen spottenZeilcruise aan boord van de ChronosZeilcruise aan boord van de KairósProbeer de restZeil-jacht-reizen voor groepen en alleenreizendenZeil-jacht-reizen in de Middellandse zee en de Caribbean.Aan dek van de ChronosZeilcruise KairósUitzicht op zeeZeilreis Middellandse zee Caribbean zwemmen van boordZeilreizen crew op de boegsprietZeilreizen met de dinghy aan land

Überschrift

Description text

Verlangen naar meer!

Hebt u er ooit van gedroomd om mee te zeilen op een groot zeiljacht, van baai naar baai en van eiland naar eiland.....

Deze belevenis kunnen wij u bieden aan boord van een van onze mega zeiljachten. Of u wilt meezeilen of actief wilt meedoen, of u alleen of als koppel reis, als familie of als vrienden, op de Chronos en de Kairós vindt iedereen zijn droomreis.

Het verschil met de meeste zeilcruises is dat wij ‘s nachts voor anker gaan in een rustige baai of eenmaal per week in een klein havenstadje. Zeilen doen we niet volgens een vooraf bepaalde route maar laten ons verrassen door weer en wind en, indien mogelijk, de wensen van onze gasten. De crew staat voor u klaar om u een heerlijke onbezorgde tijd aan boord te geven. Ons motto is, alles mag maar niets hoeft.

KAIRÓS Zeil-Jacht-Reizen:
Bestemmingen, vertrekdata, routes en prijzen

CHRONOS Zeil-Jacht-Reizen:
Bestemingen, vertrekdata, routes en prijzen.

RHEA Zeil-Jacht-Reizen:
Bestemingen, vertrekdata, routes en prijzen.