Zeilcharter voor groepen – full charter

Met uw eigen groep of familie op de KairósZeilen met een eigen groep of familieAlle hens aan dek, zelf samengesteld gezelschapChampagne op het strand

Überschrift

Description text

Zeilen met uw eigen groep mensen, lachen en ontspannen op het warme dek aan boord, praten en genieten van het spel van licht en golven onder de torenhoge witte zeilen van het schip!

Ideaal met een groep vrienden, familie, leden van de Rotary club, Lions of de Ronde Tafel, of met uw bedrijf als teambuilding hetzij zakelijk als een incentive, een presentatie of een workshop. De RHEA, CHRONOS en KAIRÓS zijn zeer geschikt om als volledig schip met bemanning (full charter) geboekt te worden.

Zo is het mogelijk om bij een zeilcharter (huur van een volledig zeiljacht) in overleg met de kapitein een individuele route samen te stellen en naar uw wensen zelfs een aangepaste service. Ook is het mogelijk om een speciale gids aan boord te brengen zoals bijvoorbeeld een archeoloog of een duikinstructeur. Er zijn legio mogelijkheden, alles kan, niets hoeft... Ook al bent u met z'n allen aan boord, er blijft genoeg ruimte over voor individualiteit.

Stephan Kramer, de beroemde Captain "Hook" uit Harlingen, heeft eens gezegd: "De mensen zelf veranderen niet, maar zeilboten veranderen mensen..."

Aanvraag full charter