Zeil-Jacht-Reizen op de KAIRÓS, CHRONOS en de RHEA

Geniet van het beste van twee werelden - een authentieke zeilbeleving op grote zeiljachten, zonder een vast vaarschema, met de service en comfort van een cruise.

De crew in het net van de boeg van de CHRONOSKAIRÓS onder volle zeilenBoeg CHRONOS onder vol zeil.Saladebord - Culinair genot bij een zeil-jacht-reisSundowner - Tijdens vakantie op en top genieten van een zeildagGenieten aan dek van een heerlijke zeilvakantieKinderen in de Doughnut - plezier tijdens een zeilreis

Überschrift

Description text

Droomvakantie op een mega zeiljacht

Pure beleving, gevoel van vrijheid, intens genieten. Cruisen, maar dan anders, zeilreizen op een authentiek klassiek jacht. Wat wilt u nog meer?

Af en toe een dorpje bezoeken of aan boord blijven om te zwemmen, snorkelen of gewoon een boekje lezen. Misschien zelfs een keer zeilen tijdens de nacht onder een onvergetelijke sterrenhemel....of wat denkt u van ´s morgens direct vanuit uw bed vanaf boord gaan zwemmen? Niets moet, alles mag! Dat is waar Sailing-Classics voor staat. Onze unieke aanpak combineert de voordelen van twee werelden – het individuele zeilen op een groot jacht met comfort en service van een cruise.

De basis van onze (meestal) 8-daagse reizen is het zeilen in de mooiste vaargebieden van de Middellandse zee (in de zomer) en het Caribisch gebied (in de winter). Daarbij mogen onze gasten, natuurlijk alleen indien ze willen, aan alle nautische activiteiten deelnemen.

Onze zeiljachten de CHRONOS (54 meter voor maximaal 26 gasten) en de KAIRÓS (38 meter voor maximaal 18 gasten) en ons nieuwste schip de RHEA, (54 meter voor maximaal 28 gasten) zijn gebouwd in de stijl van klassieke jachten. Ze bieden veel ruimte aan dek voor individuele privacy. De comfortabele, van airconditioning voorziene hutten, allen met eigen badkamer, uitgerust in teak en mahonie hout, een liefdevolle crew en “last but not least” een uitstekende keuken met een keuze uit heerlijke wijnen zorgen voor veel plezier en ontspanning.

Waarschijnlijk is het de mix van avontuur en comfort, het meedoen en genieten daarvan, de reden dat we niet altijd een vooraf geplande route kunnen volgen. De kapitein zal afhankelijk van weer en wind en naar de wensen van de gasten het vaarschema eventueel aanpassen.

Of het nu ontspannen zeilen of een sportieve overtocht is, een themareis met een eigen reisleider, een regatta begeleiding of meezeilen met deze wedstrijden – reizen met Sailing-Classics zorgt ervoor dat een ieder zijn droomreis vindt.

KAIRÓS Zeil-Jacht-Reizen:
Bestemmingen, vertrekdata, routes en prijzen

CHRONOS Zeil-Jacht-Reizen:
Bestemingen, vertrekdata, routes en prijzen.

RHEA Zeil-Jacht-Reizen:
Bestemingen, vertrekdata, routes en prijzen.