Zeilen & Genieten

Zeilreizen zeilcruises meezeilen - Met de KAIRÓS en CHRONOS in de Middellandse zee en het Caribisch gebied!Zeilreizen zeilcruises meezeilen - Met de KAIRÓS en CHRONOS in de Middellandse zee en het Caribisch gebied!Zeilreizen zeilcruises meezeilen - Met de KAIRÓS en CHRONOS in de Middellandse zee en het Caribisch gebied! Wijnproeven in een lokaal restaurant!Zeilreizen zeilcruises meezeilen - Met de KAIRÓS en CHRONOS in de Middellandse zee en het Caribisch gebied!Genieten van de zonsondergang!Zeilreizen zeilcruises meezeilen - Met de KAIRÓS en CHRONOS in de Middellandse zee en het Caribisch gebied!

Überschrift

Description text

De volkeren van de Middellandse Zee houden van genieten. Of het nu in een eenvoudig restaurant is of in een sterren restaurant, een bezoek aan een kaasspeciaalzaak of een wijnlandgoed. Laat u maar verrassen!

Sylvia Benzinger Kugler en Jörg Fischer als sommelier kunnen u alles vertellen over wijnen, de geschiedenis ervan en natuurlijk kunt u deze zelf proeven.

Excursies naar een lokaal wijnlandgoed of een agriturismo zal een extra dimensie toevoegen aan deze leuke ervaring, evenals het lekkere eten aan boord. Mmmm!