Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

Inhoud website

Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

De auteur behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om delen van of het gehele aanbod zonder voorafgaande kennisgeving, te veranderen, te verwijderen of de publicatie tijdelijk of definitief te staken

Verwijzingen en links

Met directe of indirecte verwijzingen naar andere websites ("hyperlinks") die buiten de verantwoordelijkheid van de auteur, zou de aansprakelijkheid alleen van kracht indien, waarin de auteur op de hoogte is van de inhoud en het zou technisch mogelijk en redelijk , om het gebruik van illegale inhoud te verhinderen.

De auteur verklaart hierbij uitdrukkelijk dat op het moment van plaatsing er geen illegale inhoud op de gelinkte pagina's staan.  Er worden daarom ook geen rechten ontleend aan de inhoud van alle gelinkte / verbonden pagina's die zijn gewijzigd na de link. Deze verklaring geldt voor alle eigen Internet-links en verwijzingen evenals voor externe vermeldingen in gastenboeken, discussieforums, link directories, mailinglijsten en alle andere vormen van databanken waarin de externe toegang mogelijk is. Dit is ook geldig voor illegale, foutieve of onvolledige inhoud en vooral voor schade die voortvloeit uit het gebruik of misbruik van dergelijke informatie.

Auteursrechten

De auteur streeft ernaar om de auteursrechten van de beelden, afbeeldingen, geluidsbestanden, videofragmenten en teksten in acht te nemen en niet onrechtmatig te gebruiken.

Het onjuist gebruiken van
afbeeldingen, gepubliceerde adressen, telefoon-en faxnummers evenals e-mailadressen is verboden. Ook worden er juridische stappen ondernomen tegen verzenders van spam mails.

Wettige geldigheid van deze disclaimer

Deze disclaimer dient te worden beschouwd als onderdeel van de internetpublicatie die u heeft doorverwezen naar deze pagina. Indien gedeeltes of individuele termen van deze verklaring niet legaal of niet meer geldig zijn dan behoud het oorspronkelijke document zijn geldigheid.