Zeilreizen - zeilcruises - meezeilen met de RHEA, CHRONOS & KAIRÓS

Impressies

Geniet aan boord van een van onze drie klassieke zeiljachten, de 2-master kits RHEA, de 2-master kits CHRONOS en de 2-mast schoener KAIRÓS op hun zeilcruises in het Caribisch gebied, de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan.

Bekijk onze foto's van de zeilschepen, de bemanning en de diverse bestemmingen. Wij beloven u een hele bijzondere ervaring!

Video's van zeilreizen met de CHRONOS

Video's van zeilreizen met de KAIRÓS

CHRONOS & Antigua Classic Yacht Regatta 2014

Duur: 20:19

Les Voiles de Saint-Tropez - Een video van AQUA TV

Duur: 8:22

Die Voiles de Saint Tropez ist eine Segeleregatta für moderne Racer und klassische Segelyachten. Es ist das Regattaereignis zum Ende der Saison im Mittelmeer. Im Video wird von diesem Event berichtet, an dem die CHRONOS von Sailing-Classics als Begleitschiff dabei ist. Nebenbei erfährt man auch, wie diese Regatta entstanden ist.

Eerste reis van de CHRONOS

Duur: 53 seconden

In juni 2013 is de CHRONOS, een 54 m lange 2-master stagzeil kits met Wishbone, in Didim (Turkije) van stapel gelopen. De CHRONOS is een klein passagiersschip voor maximaal 26 gasten. Met de CHRONOS worden zeilreizen en zeilcruises georganiseerd in de Middellandse Zee en het Caribisch gebied. Voor de echte zeilers zijn er ook de oversteek van de Atlantische Oceaan naar het Caribisch gebied en vice versa. De video van AQUA-TV laat de beelden zien van de eerste reis van de CHRONOS in juli 2013.

Sailing-Classics: Bioscoop spot

Duur: 29 seconden

Zeilreizen - zeilcruises - meezeilen in het Caribisch gebied en de Middellandse Zee. Geniet van authentiek zeilen met alle extra's op een eersteklas zeiljacht met uitzonderlijke comfort en service.

Sailing-Classics zeilreizen en zeilcruises - meer dan alleen zeilen.

Droomvakantie onder witte zeilen - met de KAIRÓS in het Caribisch gebied

Duur: 14 min

Individuele zeilreizen: reizen, ontdekken, actief bezig zijn, meezeilen en genieten. Heerlijk genieten aan boord van de KAIRÓS: relaxed zeilen en genieten van de landexcursies, exotische natuur, cultuur, geschiedenis en romantiek.

Themareis 'Walvissen & dolfijnen spotten in de Straat van Gibraltar'

Duur: 9:51 min

Zeil mee aan boord van de KAIRÓS op een zeilcruise op de Middellandse Zee in de Straat van Gibraltar. Meezeilen op een ontdekkingsreis van Sailing-Classics waarbij dolfijnen, grienden en met een beetje geluk ook potwalvissen te zien zijn. Deze zeilreis wordt begeleidt door een zeebioloog.

Zeilreis - zeilcruise - meezeilen op de KAIRÓS

Duur: 6:21 min

Zeilreizen met Sailing-Classics in het Caribisch gebied en de Middellandse Zee biedt u een authentieke zeilervaring met het comfort en de service van een cruise. Bekijk deze video en ontdek het avontuur en gemak van de zeilreizen en zeilcruises van Sailing-Classics.

Wind & storm op zee - overtocht Atlantische Oceaan met de KAIRÓS

Duur: 7:40 min

De video laat geanimeerde beelden zien van de overtocht over de Atlantische Oceaan. Deze vond plaats met de KAIRÓS in 2011 vanuit St. Maarten via de Azoren naar Gibraltar (3.353 sm).