Zeil-Jacht-Reizen / Cruises met de KAIRÓS en de CHRONOS

Impressies

Geniet aan boord van een van onze twee jachten, de 2-mast schoener KAIRÓS en de 2-mast Ketch de CHRONOS op hun cruises in de Middellandse Zee en de Atlantische oversteek naar het Caribisch gebied en vice versa.
Bekijk onze foto's  van de schepen, de bemanning en de diverse bestemmingen. Wij beloven u een hele bijzondere ervaring!

Video's van de Zeil-Jacht-Reizen met de CHRONOS

Videos van de Zeil-Jacht-Reizen met de KAIRÓS

Chronos & Antigua Classic Yacht Regatta 2014

Dauer: 20:19

Les Voiles de St. Tropez - Een video van AQUA TV

Dauer: 8:22

Die Voiles de Saint Tropez ist eine Segeleregatta für moderne Racer und klassische Segelyachten. Es ist das Regattaereignis zum Ende der Saison im Mittelmeer. Im Video wird von diesem Event berichtet, an dem die CHRONOS von Sailing-Classics als Begleitschiff dabei ist. Nebenbei erfährt man auch, wie diese Regatta entstanden ist.

Eerste reis van de CHRONOS

Duur: 53 seconden

In juni 2013 is de CHRONOS, een 54 m lange 2-Mast stagzeilketch met Wishbone, in Didim (Turkije) van stapel gelopen. De CHRONOS is een klein passagiers schip voor maximaal 26 gasten. Met de Chronos worden Zeil-Jacht-Reizen en zeilcruises georganiseerd in de Middellandse Zee en het Caribisch gebied. Voor de echte zeiler zijn er ook de oversteken van de Atlantische oceaan naar de Middellandse Zee en terug. De video van AQUA-TV laat de beelden zien van de eerste reis van de Chronos in juli 2013.

Sailing-Classics: Bioscoop spot

Duur: 29 seconden

Middellandse Zee - Caribisch gebied - zeilen of meezeilen. Geniet van het authentieke zeilen met alle extra's op een eerste klas Jacht met uitzonderlijk comfort en service!
Sailing-Classics Zeil-Jacht-Reizen en Zeilcruises - meer dan zeilen alleen!

Droomvakantie onder witte zeilen - Met de KAIRÓS in het Caribisch gebied

Duur: 14 min

Individuele zeilreizen: reizen, ontdekken, aktief bezig zijn, meezeilen en genieten. Heerlijk genieten aan boord van de KAIRÓS: relaxed zeilen en genieten van de landexcursies, exotische natuur, cultuur, geschiedenis en romantiek.

Themareis »Walvissen en dolfijnen spotten in de Straat van Gibraltar«

Duur: 9:51 min

Zeil mee aan boord van de KAIRÓS op een zeilcruise in de Middellandse Zee in de Straat van Gibraltar. Meezeilen op een ontdekkingsreis van Sailing-Classics waarbij dolfijnen, grienden en met een beetje geluk ook potwalvissen te zien zijn. Deze zeilreis wordt begeleidt door een zeebioloog/-biologe.

Zeilreis - Zeilcruise - Meezeilen op de KAIRÓS

Duur: 6:21 min

Zeil-Jacht-Reizen met Sailing-Classics in de Middellandse Zee en het Caribisch gebied biedt u een authentieke zeilervaring met het comfort en de service á la cruise. Bekijk deze video en ontdek de fascinatie van de zeilreizen en zeilcruises van Sailing-Classics. 

Wind en storm op zee - Overtocht Atlantische oceaan met de KAIRÓS

Duur: 7:40 min

De video laat in geanimeerde beelden de overtocht over de Atlantische oceaan zien. Deze vond plaats met de KAIRÓS in 2011 vanuit St. Maarten via de Azoren naar Gibraltar (3.353 sm).