Puur zeilen - overtocht naar ander vaargebied of de oversteek

Puur zeilen bij transatlantische oversteek naar het Caribisch gebiedPuur zeilen bij transatlantische oversteek naar het Caribisch gebiedPuur zeilen bij transatlantische oversteek naar het Caribisch gebiedPuur zeilen bij transatlantische oversteek naar het Caribisch gebiedPuur zeilen bij transatlantische oversteek naar het Caribisch gebied, zonsondergang

Überschrift

Description text

Bij deze zeilreizen draait het voornamelijk om het zeilen, bijvoorbeeld bij het veranderen van een bepaald vaargebied. Excursies aan land en tussenstops kunnen alleen indien dit in het tijdsbestek past.

De gasten worden beschouwd als zeilers en zullen de bemanning ondersteunen bij alle activiteiten aan boord evenals bij het 's nachts zeilen. Afhankelijk van het weer kan de service beperkt worden. Daar de zee nogal ruw kan zijn wordt er een goede conditie verwacht. Zeilervaring is geen "must" maar heeft wel de voorkeur.

Oversteek Atlantische Oceaan

Niet alleen vele zeilers dromen ervan om een keer de Atlantische Oceaan met een zeilschip over te steken! We starten in november vanuit Gibraltar naar de Canarische eilanden en van daaruit richting de Kaapverdische eilanden. Vanuit hier ongeveer zullen we met behulp van de passaatwinden naar het Caribisch gebied zeilen. Niet zelden worden we begeleid door walvissen en dolfijnen. Eind april zeilen we dan weer terug vanuit het Caribisch gebied, indien mogelijk over de Azoren naar Gibraltar.