Full-charter - groepsreis

Met uw eigen groep of familie op de KairósZeilen met een eigen groep of familieAlle hens aan dek, zelf samengesteld gezelschapChampagne op het strand

Überschrift

Description text

Zeilen met een eigen groep mensen, lachend en genietend op het warme teak dek, praten en genieten van het spel van licht en golven onder de torenhoge witte zeilen!

Als een groep vrienden als familie of als lid van de Rotary, Lions of de Ronde Tafel, hetzij als een bedrijf voor een incentive, een presentatie of een workshop. De KAIRÓS en CHRONOS zijn zeer geschikt om als full-charter geboekt te worden.

Zo is het mogelijk om bij een full-charter (huur van het hele schip) in overleg met de kapitein een individuele route samen te stellen en naar uw wensen zelfs een aangepaste service. Ook is het mogelijk om een speciale gids aan boord te brengen zoals bijvoorbeeld een archeoloog of een duikinstructeur. Er zijn legio mogelijkheden, alles kan, niets hoeft.... Ook al bent u met z'n allen aan boord, er blijft genoeg ruimte over voor individualiteit. Stephan Kramer, de beroemde Captain "Hook" uit Harlingen, heeft eens gezegd: "De mensen zelf veranderen niet, maar zeilboten veranderen mensen ...".

Aanvraag zeilcharter