Zeiljacht KAIRÓS

Meezeilen in de Middellandse zee met de Kairós op individuele basisDe Kairós voor de kust van St. VincentZeilen met de KairósZeilcruise KairósMeezeilen Middellandse Zee zeilreizen KairósZeilreizen zeilcruises meezeilen - Met de KAIRÓS en CHRONOS in de Middellandse zee en het Caribisch gebied!Zeiljacht KAIRÓS onder vol zeil in het Caribisch gebied

Überschrift

Description text

In de Griekse mythologie betekent KAIRÓS het 'juiste moment'. Welkom aan boord!

De bouw van de KAIRÓS is gebaseerd op klassieke zeilschoeners uit de jaren '20 van de vorige eeuw, dit was de grote tijd van de legendarische zeilers. Ontwerpers zoals William Fife uit Schotland, Charles E. Nicholson uit Engeland of John Alden en Nathanael Herreshoff uit de VS bouwden jachten van ongeëvenaarde elegantie en schoonheid.

In deze traditie werd de KAIRÓS ontworpen met een stalen romp en een volledig buitenwerk in teak en mahonie. Grote opbouwdelen werden vermeden om zo een groot dekvlak te creëren.

De KAIRÓS is zeer snel, u bereikt op een matige wind of op de moter een snelheid van maximaal 10 knopen. Daarbij kan de KAIRÓS ook goed tegen de wind in zeilen.

Zeiljacht de KAIRÓS is een 38 meter lange stagzeil schoener voor maximaal 18 gasten. Zij kunnen meezeilen met de zeilreizen in het Caribisch gebied, de Middellandse Zee en met de oversteek van de Atlantische Oceaan.

In deze video ervaart u meer over de KAIRÓS en het concept van de zeilreizen van Sailing-Classics!

Virtuele tour

Krijg een indruk van de KAIRÓS tijdens deze virtuele tour!.

Virtuele tour op de KAIRÓS

Krijg een indruk van de KAIRÓS bij deze virtuele tour.

Om deze virtuele tour te kunnen bekijken heeft u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig. (gratis)