Alleenreizenden of singles

Meezeilen in de Middellandse zee met de Kairós op individuele basisIndividueel meezeilen rondom SiciliëOntspannen aan dek op een individuele meezeilreisAan boord van de Chronos individueel meezeilenZonsondergang Corsica vanaf de KairósDingky boot bij SardiniëCaptain Dinner aan boord van de CHRONOSGenieten van een alleengaanden of single reis aan boord van de ChronosGenieten van een alleengaanden of single reis aan boord van de Chronos, stuurwiel!Genieten van een alleengaanden of single reis aan boord van de Chronos, meehelpen aan het stuurwiel!

Überschrift

Description text

Al onze reizen zijn geschikt voor individuele reizigers, niets verbindt mensen meer dan een gemeenschappelijke zeilervaring. De meeste van onze gasten zijn open en vriendelijke mensen die gemakkelijk een gesprek aangaan waardoor alleenreizenden zich eigenlijk nooit alleen voelen.

Vooral geschikt voor individuele reizigers zijn onze Thema reizen waar een speciale gids meereist aan boord. Hij of zij organiseert excursies en geeft eventueel presentaties. Single reizigers kunnen op de Chronos reen 1/2 hut boeken in de Deluxe hut. U bent dan in principe bereid om de hut met een (van hetzelfde geslacht) andere gast te delen waardoor u geen toeslag betaald.

Op de Kairós is dit vanwege de niet te scheiden bedden niet mogelijk en kunt u een eigen hut tegen 50% toeslag krijgen.

De verzorging van onze crew is liefdevol en familiair. U zult zich snel thuis voelen!